INT RASTER – Datecs:

U skladu sa Zakonom O Fiskalnim Kasama, obezbedili smo licencu Ovlašćenog servisera za Datecs/IntRaster fiskalne uređaje. Ovaj sertifikat omogućava nam prodaju i servis ovog tipa uređaja u skladu sa zakonom i bez povrede Vaših prava na garanciju.

Zahvaljujući dobro opremljenim i osposobljenim tehničarima, u mogućnosti smo da većinu servisnih akcija obavimo na licu mesta, a za one koje nismo važnost se pridaje što kraćem vremenu bez fiskalnog uređaja. Pod prethodnim mislimo na posebne slušajeve, obzirom da mali broj intervencija u zavisnosti od kvara a u skladu sa Zakonom MORA biti urađen u prostorijama Ovlašćenog Servisa uz prisustvo Poreskih inspektora!

Pored Fiskalne, takođe nudimo i širok spektar ostale periferijske opreme kao što su POS i Mobilni Štampači, Barcode skeneri, Štampači etiketa i slično…

Fiskalna oprema je u svakom pogledu bitna komponenta Vašeg POS Sistema. Mi to razumemo i shodno tome preporučujemo naše partnere!

Za maloprodaju preporučujemo FP600 fiskalni štampač! Brza štampa, lako menjanje rolni – drop on, istrajan, dizajn koji priliči svakom okruženju,štampa logoa na računu, umanjena štampa zadnje rolne kojom štedite papir a samim tim i Vaš novac – FP 600 je sve što Vam treba!

Fiskalni štampači kao deo POS sistema su integrisani u naše Prioritete uz Zakonom propisane ustupke, ali mogu biti i izuzeti ukoliko kojim slučajem već posedujete drugačije fiskalno rešenje, a nemate u planu skoriju promenu istog.

Ukoliko planirate zamenu fiskalne opreme, kontaktirajte nas. Imamo pravu ponudu za Vas!!!

Takođe smo u mogućnosti da Vam ponudimo manje fiskalne sisteme za Vaše kafiće i pekare, mobilne fiskalne sisteme za taxi i spoljnu prodaju ili bilo koju periferiju po ovom pitanju. Kontaktirajte nas, i naći ćemo pravo rešenje za Vas.