Untitled-10Puno Poslodavaca širom sveta oslanja se svakodnevno uz Tellermate. Svakodnevno nam veruju da će pomoću naših uređaja izbrojati ovac brzo i tačno, smanjiti gubitke svojih kasa i imati precizan uvid u kretanje gotovine.

Potreba za brojanjem novca je univerzalna. Međutim, procesi upravljanja su različiti. Iz tog razloga, nudimo širok spektar mašina za brojanje novca od jednostavnih stand-alone jedinica do više-korisničkih integrisanih uređaja, svi dizajnirani da umanje vaše gubitke, uštede vreme i prikupe informacije o brojanju novca.

Naša T-ix serija je poslednja generacija brojača vrhunskih karakteristika i sa još jednostavnijim korišćenjem.

Precizno brojanje kasira za manje od 1 minute…POGLEDAJTE KAKO
Za detalje pogledajte našu brošuru…-ovde-

PREDNOSTI T-ix BROJAČA NOVCA !

Naša T-ix serija je poslednja generacija brojača vrhunskih karakteristika i sa još jednostavnijim korišćenjem.

Brzo i Tačno Brojanje Novca – Sa T-ix brojačem novca, novac je izbrojan za delić vremena za koji se izbroji ručno, što znači da vaši zaposleni provode manje vremena u brojanju novca, a više vremena u brizi o mušterijama.
• Brojanje sefova
• Brojanje dnevnih pazara
• Ispitivanje razlika u brojanju
• Priprema depozita
• Resetovanje Uloga

Smanjite gubitke na kasi 

U kombinaciji sa Tellermate printerom, ili konektovani na Vaše Back-office rešenje, naši brojači omogućavaju kompletan real-time uvid u brojanje novca. Naše mobilne jedinice su lake za prenos iz kancelarije u radnju za brzo brojanje u slučaju potrebe kontrole ili uvida.

Info Menadžment

Tellermate brojači novca Vam brzo daju sve potrebne podatke neophodne za efikasno vođenje posla, bilo na papiru ili na vašem PC.

INTEGRACIJA T-ix BROJAČA

Tellermate je razvio svoje proizvode sarađujući sa mnogim svetskim kompanijama kako bi osigurali da naši brojači novca mogu sigurno da se integrišu u njihov sistem i infrastrukturu. Benefiti integrisanog brojača novca i kontrole kretanja gotovine su značajni i iz tog razloga Tellermate koristi svo svoje znanje i iskustvo kako bi svakom korisniku pružili potrebnu podršku. Bilo da se konektuju preko serijskog, USB, žičanog internet ili putem Wi-Fi, Tellermate može obezbediti za vaše IT odeljenje sve potrebne alate i podrčku za konektovano rešenje.

MOBILNOST T-ix BROJAČA NOVCA

Tellermate lagani dizajn omogućava Vam da sa lakoćom prenesete Vaš T-ix do novca, time Vam omogućavajući brzo i tačno brojanje kada i gde god Vam je to potrebno.

BUDUĆNOST

Naša T-ix serija je najmoderniji brojač novca na tržištu. Naš dokaz budućnosti je oprema koja se lako putem USB-a update-uje za sve buduće promene valute ili software-a.