CES-POS GmbH je osnovan u Nemačkoj 2003. godine, a na području Srbije radimo od 2009. godine.
Mi smo prvoklasni multi-zastupnik i kompanija za servis i konsalting, servisiramo opremu naših klijenata širom Evrope, sa jedinstvnom tačkom kontakta!
CES-POS sa svojim partnerima, timom od 200 ljudi, spreman je i sposoban da odgovori na svaki zahtev svojih klijenata. A sa sopstvenim odeljenjem za Istraživanje i Razvoj, sopstvenom Proizvodnjom i popravkama višeslojnih PCB na nivou čipa, ne postoji problem koji ne možemo da rešimo.

Naš cilj nije samo prodaja hardware-a, naš posao je servis i strateški konsalting.

Naši Servisi:

* Popravka Lap-Top, Desktop, Servera, Štampača i POS-Sistema, Fiskalnih i uređaja za upravljanje gotovinom, na licu mesta
* Popravka višeslojnih štampanih ploča na nivou čipa
* Proizvodnja rezervnih potrošnih delova
* Rollout u 15 zemalja Evrope
* Zagarantovana kontrola troškova
* Rešavanje Epidemijskog otkazivanja Hardware-a

Sarađujemo sa IBM, brother, Elo, HP, Toshiba, Wincor, Fujitsu, Sony and Apple i mnogim drugima kao sertifikovani servis, što nam omogućava da popravljamo njihove proizvode bez povrede ili gubitka Vašeg prava na garanciju. Naši servisi nam omogućavaju da klijentima ponudimo najbolju uslugu po najpristupačnijoj ceni.

Pronaći se predstavlja POČETAK;
biti zajedno je NAPREDAK;
raditi zajedno je USPEH.
Henry Ford

CES-POS Podrška i Logistika

Pored naših Regionalnih predtavništava, naša skladišta i Beču i Štutgartu su u mogućnosti da preko noći pošalju robu u bilo koju državu Evrope. Naše skladišne mogućnosti su 20.000 m2.
Operateri našeg call-centra su uvek dostupni na vašem jeziku, a naša aplikacija obaveštava naše regionalne centre o statusu pošiljke u svakom trenutku.

spon
turbines

CES-POS Sponzorstvo

Lokalna Podrška Sportu